Wat kan het Vrijwilligerspunt Scheveningen voor u betekenen?

Het Vrijwilligerspunt biedt praktische, vraaggerichte ondersteuning aan bewoners van stadsdeel Scheveningen, die vrijwilligerswerk willen doen. Graag ondersteunen wij u bij het vinden van vrijwilligerswerk dat bij u past. Op deze website vindt u alleen vacatures bij organisaties binnen stadsdeel Scheveningen.
U bent altijd welkom tijdens onze Inloop-uren op 3 verschillende locaties in Stadsdeel Scheveningen, of u kunt een afspraak maken voor een oriënterend gesprek op een ander moment.
Wij informeren u graag over de verschillende vrijwilligersvacatures en de maatschappelijke organisaties, waar wij mee samenwerken.
De koffie staat klaar! Ons telefoonnummer is (070) 416 20 20.

Zoekt u een vrijwilligersfunctie buiten stadsdeel Scheveningen, kijkt u dan eens op www.denhaagdoet.nl. U kunt daar de contactgegevens vinden van en rechtstreeks contact opnemen met de organisatie van uw keuze.

 

Begeleiding door een Vrijwillige Coach

Ook wanneer u als vrijwilliger een beperking heeft, waar rekening mee gehouden moet worden om uw werk zo gezond en plezierig mogelijk te kunnen doen, bent u bij het Vrijwilligerspunt aan het juiste adres. Samen met u bespreken in welke mate u door het Vrijwilligerspunt begeleid wilt worden bij het vinden en uitvoeren van vrijwilligerswerk. Indien wenselijk kunt u gedurende een van tevoren gezamenlijk vastgestelde periode één op één begeleid worden door een Vrijwillige Coach. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Welzijn Scheveningen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.