Nieuw item
Nieuw item

Chauffeurs Schappijk

Organisatieprofiel

Sinds 2016 is er op Scheveningen de Sociale Winkel ‘Schappelijk’! Dit is een winkel voor de cliënten van de Voedselbank, uitdeelpunt Scheveningen, om - naast het voedselpakket dat wekelijks wordt verstrekt - ook aanvullende boodschappen te komen doen. De cliënten van de Voedselbank ontvangen maandelijks een tegoed, waarmee boodschappen kunnen worden gedaan. De boodschappen van de Sociale Winkel zijn bedoeld als aanvulling op het Voedselpakket. Het assortiment is beperkt, maar zo gevarieerd mogelijk; van versproducten tot wasmiddelen en van vuilniszakken tot tandenborstels. Dankzij giften en donaties wordt het mogelijk gemaakt om het assortiment aan te blijven vullen. Daarnaast is er in de winkel ruimte voor ontmoeting en een praatje aan de koffietafel. Schappelijk is op drie momenten in de week open en wordt bemand door een enthousiast team van vrijwilligers.

Functie omschrijving

Als chauffeur van Schappelijk haal je op donderdagochtend de gedoneerde producten op bij supermarkten en/of kerken in het stadsdeel. Je doet dit in een auto of bestelbus welke beschikbaar wordt gesteld door Welzijn Scheveningen en het neemt circa 2 uur per rit in beslag. Je bent werkzaam van 8.30 tot ongeveer 10.30 uur.

Uiteraard neemt Welzijn Scheveningen de corona-maatregelen en de richtlijnen vanuit de overheid in acht. Dat betekent concreet voor de chauffeurs van Welzijn Scheveningen dat zij (indien gewenst) voorzien van de door de RIVM/overheid geadviseerde mondkapjes en oppervlakte-reinigingsmiddel.

Functievoorwaarden

  • Je bent op donderdagen beschikbaar van 08:30 - 11:00 uur.
  • Je bent in redelijk goede conditie, je bent in staat om volle kratten te tillen.
  • Je bent enthousiast.

Deze organisatie biedt

  • een boeiende en afwisselende functie;
  • verschillende activiteiten en voordelen (waaronder een verjaardagsattentie, kerstreceptie, kerstattentie en de Vrijwilligerspas);
  • begeleiding door een verantwoordelijk medewerker;
  • een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk;
  • inspraak via de Vrijwilligersraad;
  • desgewenst een getuigschrift na beëindiging van de werkzaamheden.

Lieu

Den Haag

Date de publication

01.08.2022

Personne à contacter

Welzijn Scheveningen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.