Nieuw item
Nieuw item

Gidsen voor beeldwandelingen in Westbroekpark Scheveningen

Organisatieprofiel

In het Westbroekpark staan 18 beelden, gemaakt door Nederlandse kunstenaars tussen 1950 en 1960. Ook staan er zogenaamde wisselbeelden in de tuin van Restaurant Greens. ART&JAZZ verzorgt wekelijks, op woensdagmorgen, een beeldenwandeling. Voor deze wandelingen zoeken we extra gidsen.

Als gids krijg je de kans om mensen kennis te laten maken met de kunstwerken in het park en hen te informeren over de achtergrond van de kunstenaars.

Functie omschrijving

Op de woensdagmorgen wandel je met een groep geïnteresseerden langs de beelden en vertelt meer over ontstaan van het beeld en achtergrond van de kunstenaar. Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je ook op andere dagen groepen rondleiden als die groter zijn dan 5 personen. Wij bieden je een uitgebreide documentatie en begeleiding aan. Andere gidsen werken je in.

Functievoorwaarden

Wij zoeken enthousiaste mensen die graag met mensen werken en die openstaan voor nieuwe ideeën. Leeftijd speelt geen rol. Ben je geïnteresseerd in kunst in het algemeen en beeldhouwkunst in het bijzonder, dan ben je zeer welkom.
  • Interesse in kunst en vooral beeldhouwkunst;
  • Communicatief vaardig;
  • Je vindt het leuk om mensen buiten rond te leiden;
  • Enthousiasmerend.

Deze organisatie biedt

Interesse?

Vaste activiteit
Aantal uur: 8 uur per maand.

Het is vrijwilligerswerk, maar er staat wel een kleine vergoeding tegenover.

Meld je dan - met een korte motivatie - aan bij Theo Schouten, secretaris van ART&JAZZ via tel. 06-36135862 of email. secretaris@artandjazz.nl of bestuur@artandjazz.nl.

Date de publication

14.01.2024

Personne à contacter

Caron

Welzijn Scheveningen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.