Nieuw item
Nieuw item

Word wandel coördinator Scheveningen met Groen Hart!

Organisatieprofiel

Bewonersorganisatie WOS:

Het doel van de WOS is het behartigen van de belangen van buurt en buurtbewoners op Scheveningen-Dorp. Bewonersorganisatie is een enthousiaste vrijwilligersorganisatie voor en door bewoners.

Bewonersorganisatie WOS wil 1 keer per maand opruimwandelingen in Scheveningen-dorp organiseren. Samen met bewoners ruim je zwerfafval op. De wandelingen vinden plaats op een ochtend en duren maximaal 2 uur. Je helpt mee door de wandelingen uit te zetten, oproepen in de lokale media en sociale media te plaatsen.

Functie omschrijving

Wat ga je zoal doen?

Op de dag zelf begeleid je de vrijwilligers, deelt hesjes, vuilniszakken en grijpers uit. Samen maak je al wandelend een stukje dorp schoner. Je sluit af met een gezellige kop koffie/thee in de buurt. Je krijgt de kans om je redactionele vaardigheden te ontwikkelen, je organisatietalent te gebruiken en leuke mensen uit de wijk te ontmoeten.

Functievoorwaarden

  • Hart voor Scheveningen-dorp;
  • Je woont in Scheveningen;
  • Je houdt van buiten zijn;
  • Je houdt van organiseren;
  • Je bent enthousiasmerend.

Deze organisatie biedt

Interesse?

Type activiteit: vaste activiteit;

Aantal uur: 8 uur per maand;

Voor meer Informatie: www.bewonersorganisatiewos.nl. Ben je enthousiast om vrijwilliger bij ons te worden, stuur een korte motivatie naar Jolanda Maas naar emailadres: wos@scheveningendorp.nl.

Date de publication

07.12.2023

Personne à contacter

Caron

Welzijn Scheveningen utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.