Werving, bemiddeling en begeleiding

Werving en Bemiddeling

Het Vrijwilligerspunt Scheveningen biedt binnen stadsdeel Scheveningen praktische, vraaggerichte ondersteuning aan zowel mensen die vrijwilligerswerk willen doen, als aan maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers samenwerken.
Wij ondersteunen u zo graag bij de formele werving en de eerste selectie van kandidaten die zich aanmelden.

U kunt hier uw vacature aanmelden.

Nadat u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt geklikt, verwerkt het Vrijwilligerspunt uw vacature binnen drie werkdagen en plaatsen wij deze op onze website.

De definitieve plaatsing van uw vacature op onze website gebeurt na controle van uw vacaturetekst. Mogelijk wordt uw tekst enigszins aangepast, indien ons dit meer doeltreffend lijkt.
Nieuwe vacatures komen altijd eerst op de “shortlist”, waardoor ze op onze homepage direct zichtbaar zijn voor kandidaten. Daarnaast plaatsen wij uw vacature op www.denhaagdoet.nl.

Begeleiding

Het Vrijwilligerspunt Scheveningen biedt organisaties ondersteuning bij de begeleiding van ‘Bijzondere Vrijwilligers’, dat wil zeggen vrijwilligers die vanwege een bepaalde beperking extra ondersteuning nodig hebben. Dit vraagt veel van uw beroepskrachten.
Het Vrijwilligerspunt kan deze vrijwilliger, uiteraard op zijn eigen verzoek, koppelen aan een Vrijwillige Coach die werkzaam is voor het Vrijwilligerspunt Scheveningenen en die de speciaal hiertoe ontwikkelde "Training Vrijwillige Coach" heeft gevolgd. De Vrijwillige Coach neemt uw organisatie een deel van de begeleiding van de Bijzondere Vrijwilliger uit handen.

 

Welzijn Scheveningen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.